Verzakking van het riool

verzakking-van-het-riool


verzakking-van-het-riool-2


Verzakking van het Riool

Verzakking van de grond rond en onder uw woning kunnen uw riolering ernstig beschadigen. U merkt het niet direct, totdat u ineens last heeft van stank, een verstopte afvoer of rioolvliegjes.


Probleem snel doorzien

Verzakking van de grond onder en rond uw huis merkt u weliswaar niet direct, totdat u ineens last ondervindt van rioolstank, een verstopte afvoer of van rioolvliegjes. Onze rioolspecialist ziet doorgaans na enig graafwerk de oorzaak van het euvel direct.
 

Riolering platgedrukt of zelfs afgebroken

Riolering die van onder een woning komt is veelal volkomen platgedrukt of zelfs afgebroken. Oorzaak? Natuurlijke grondverzakking. Echter ook een ondeskundig aangelegde riolering bij de bouw van het huis kan tot gevolg hebben dat de riolering niet kan meebewegen met de grond.
 

De Bergse Plaat in Bergen op Zoom

Een duidelijk voorbeeld is De Bergse Plaat in Bergen op Zoom. De grond is op diverse plaatsen in dit gebied tot al gauw 45cm onder en rond de huizen verzakt. De rioolproblemen zijn er enorm. Het overgrote deel hiervan is echter toe te rekenen aan een ondeskundige aanleg door de aannemer of de installateur.
 

Vakkundige aanleg

Wij zijn trots op ons rioolbedrijf, dat intussen al weer ruim 22 jaar een enorme expertise en ervaring heeft opgebouwd. Een vakkundige aanleg met de juiste techniek voorkomt zo’n rioolbreuk. De riolering kan dan met de grondverzakking meebewegen.
 

Snel en vakkundig hersteld

Onze specialisten kunnen op uw verzoek dergelijke rioolbreuken direct verhelpen. Op de juiste wijze snel en vakkundig hersteld. Dergelijke rioolbreuken en gevolgschade proberen wij vervolgens in overleg met u te claimen bij uw verzekeraar.
 

Zonder hak- en breekwerkzaamheden

Ook indien u geen kruipruimte heeft kunnen wij dankzij de beschikbare expertise uw riolering herstellen, en dat zonder hak- en breekwerkzaamheden.Lees meer over: Schademelding van A tot Z bij uw Verzekeraar
Lees meer over: Rioolvliegjes
Lees meer over: Aankoop Nieuwe Woning

 

Verzakking van uw Riool? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715