Verstopte regenbuis

verstopte regenbuis 2


verstopteregenbuis


Regenpijp Verstopt

U kunt behoorlijke overlast ondervinden van verstopte regenbuizen. Denkt u alleen maar aan het overlopen van uw dakgoot.


Overlast door verstopte regenbuis

Overlast komt doordat de regenbuis ergens onderaan verstopt zit. De muren trekken daardoor vol vocht met alle schade van dien.
 

Platdak groter risico

Heeft u een platdak, dan is de schade al snel veel erger. Door de verstopte regenbuis kan het water niet op een normale manier worden afgevoerd. Het water op uw platdak komt vervolgens te hoog te staan. Via de loodflap (aangrens: overgang van muur naar platdak) loopt het water dan naar binnen . Met als gevolg nog meer schade aan uw woning.
 

Voorkom gevolgschade

Indien u last ondervindt van een verstopte afvoer, belt u dan voor hulp zo spoedig mogelijk met de professionals van CPZ. Hoe eerder u ons belt, hoe minder eventuele gevolgschade. Dat scheelt u niet alleen in de kosten, maar u bent ook snel verlost van alle hinder die het geeft.
 

Rioolstank

Belt u ons ook indien u last ondervindt van Rioolstank. Wij kunnen met specialistisch Camera Onderzoek of Rookdetectie snel en nauwkeurig de schadeoorzaak voor u achterhalen. U weet dan precies wat er aan de hand is en mogelijk grotere gevolgschade op tijd voorkomen.Lees meer over: Rioolstank
Lees meer over: Camera Onderzoek
Lees meer over: Riooldetectie

 

Verstopte regenbuis? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715