Vast tarief

pinnen-mogelijk-4x4

Altijd Een Vast Tarief

CPZ geeft u garantie vóóraf. Wij werken namelijk met een vast laag tarief. Geen gegoochel met allerlei weekend- of avondtoeslagen of andere bijkomende kosten. Gewoon 1 vast en duidelijk tarief. Helderheid op voorhand. Werkt wel zo prettig, en geeft u zekerheid Onze klanten waarderen het.


Met ruim 22 jaar ervaring Ontstoppingsbedrijf CPZ

Ruim 22 jaar kennis en ervaring

Ontstoppingsbedrijven in het algemeen werken met veel verschillende tarieven. Met een laag lok-tarief plus helaas voor u achteraf allerlei bijkomende kosten. Noem het gerust “verborgen kosten”.

CPZ wil u juist zekerheid geven. Daarom bieden wij u een vast laag tarief. Wij durven zelfs te claimen dat wij het goedkoopste ontstoppingsbedrijf van Nederland zijn! U profiteert als klant van onze ruim 22 jaar kennis en ervaring, plus van de 10 sterke CPZ-Voordelen. En al deze voordelen zijn punt voor punt belangrijk voor u!

Géén toeslagen, geen verborgen kosten

Anders dan elders rekenen wij géén toeslagen in de avond. En ook géén toeslagen in de weekeinden. Totaal geen verborgen kosten.
Gewoon een eerlijke lage prijs. Zwart op wit vooraf. Geen verrassingen achteraf.

Beste kwaliteit, laagste prijs

Wij durven te stellen dat CPZ Riooltechniek niet alleen al jaren bewezen topkwaliteit levert, maar ook nog eens de goedkoopste is in Nederland!

Daar mag u ons gerust op aanspreken. Sterker nog, kunt u het elders goedkoper laten doen? Dan bieden wij het u nog eens 10% goedkoper aan.

Uniek: Extra laag Keuzetarief voor de snelle klus! 90,75

We maken het voor u nog aantrekkelijker. Want, speciaal voor al onze vestigingen in Brabant en Zeeland bieden wij u als klant een extra laag Instaptarief voor de snelle klus, voor slechts € 90,75 incl. btw *. Het eerste uur incl. machines, aantal te reinigen meters, klein materiaal, rapportage, met inbegrip van een kwartier reistijd!
Excl. gebruik van eventuele camera, detectie en of graafwerkzaamheden.

* Niet van toepassing na 17uur en in het weekeinde.Ik heb natuurlijk vooraf de tariefpagina gelezen en direct een afspraak gemaakt. En mijn complimenten! Voor de goede zorg en afhandeling. Het is precies zoals ze het beschrijven, je betaald nooit teveel. 10 jaar aangekoekt vuil laten verwijderen incl. graven, een duidelijke inspectie en rapportage en maar 130,- euro kwijt, ik vind het te gek, nogmaals mijn complimenten en bedankt!

Linda Geurtsen

 

Waarom?

Aangezien wij graag meedenken met onze klanten bieden wij u een extra laag Instaptarief.
Indien de werkzaamheden blijken uit te lopen, of het gebruik van camera, detectie noodzakelijk zijn, dan vervalt u automatisch in ons vaste garantie tarief van € 130,68 incl. btw. en bent u gewaarborgd voor verassingen achteraf! Zo geniet u dankzij onze ervaren vakmensen de beste service, en spaart u altijd maximale kosten uit! Max .

Gratis!

Als wij bij het verhelpen van de verstopping op een breuk stuiten en deze ook mogen maken, dan zijn alle kosten zoals hierboven omschreven zelfs een service van C.P.Z. Riooltechniek en dus ´geheel Gratis!´

Dit geldt voor breuken en of reparaties vanaf € 400,00 euro en hoger!Lees meer over: 10 Uitmuntende CPZ Voordelen
Lees meer over: Schadeafwikkeling bij uw verzekeraar
Lees meer over: Riool Inspenctie

 

Afvoer verstopt? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715