Schademelding regelen

schade afwikkeling verzekeraar


cpz-riooltechniek


Schadeafwikkeling bij uw Verzekeraar

CPZ kan als een van de weinige bedrijven de gehele schademelding van a tot z voor u regelen bij uw verzekeraar.


Onderzoek Schade

Een rioolbreuk geeft doorgaans ernstige overlast door waterschade binnenshuis. Stel, u beslist de breuk en/of samenhangende verstopping te melden bij uw verzekeraar. Onze monteur kan dan op uw verzoek een onderzoek doen. U hoort vervolgens direct van ons wat zijn bevindingen zijn, plus een plan, prijs en aanpak.
 

Opstalverzekeraar

U meldt het daaropvolgend aan uw opstalverzekeraar. Wij e-mailen vervolgens u en uw verzekeraar nog dezelfde dag de offerte plus specificatie. Alles in een PDF-document. Indien u wenst verzorgen wij ook de melding aan uw verzekeraar.
 

Snelle afwikkeling

Zodra dit is gebeurd neemt een van onze medewerkers een dag later al contact op met uw verzekeraar of tussenpersoon. Zo is een snelle afwikkeling gewaarborgd.
U heeft er verder nauwelijks omkijken naar. Alle rompslomp nemen wij u uit handen! Daarbij kunt u vertrouwen op onze snelle aanpak en expertise.
 

Aanvullende expertise

Is er sprake van een hoger schadebedrag, dan kan de verzekeraar soms een aanvullende expertise verlangen. Een expert komt dan namens de verzekeraar zelf ook de schade bekijken. Hij ontvangt ter ondersteuning een aanvullend schaderapport. Indien noodzakelijk zijn wij er ook zelf bij aanwezig.
De totale klus zal doorgaans binnen 1 week van begin tot eind voor u zijn geregeld.

 

Alsnog gratis

Wijst uw verzekeraar het verzoek af? Dan is de ondersteuning alsnog gratis! Onze vaste klanten waarderen het.Lees meer over: Aankoop Nieuwe Woning
Lees meer over: Rioolvliegjes
Lees meer over: Rioolstank

 

Hulp bij schadeafwikkeling verzekeraar? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715