Riooldetectie


cpz-riooltechniek

Riooldetectie

Riooldetectie kan vaak belangrijk zijn. Ondervindt u last van een verstopte riolering en/of wateroverlast, dan krijgt u met behulp van riooldetectie snel en nauwkeurig de loop van uw riool in kaart.


“ Betaal nooit teveel “
Uniek in Nederland!

Overzicht belangrijk

Bij een verstopte riolering en/of wateroverlast krijgt u met behulp van riooldetectie snel en nauwkeurig de loop van uw riool in kaart. Zonder dat overzicht is er verder geen beginnen aan.

Eventuele verbouwing

Denkt u ook aan een eventuele verbouwing. Het is dan handig om te weten waar en hoe de riolering loopt. Zo voorkomt u vervelende verassingen achteraf. Merk echter op dat klusbedrijven en bouwaannemers doorgaans gewoon beginnen aan de nieuwe aanbouw, zonder vóóraf een zorgvuldige detectie of test van uw riolering uit te voeren.

Voorkom problemen en hoge kosten

Voorkom heel eenvoudig toekomstige problemen en/of onnodig hoge kosten door nu uw bestaande riolering te laten detecteren en onderzoeken door de specialisten van CPZ. U voorkomt daarmee bovendien dat er onder uw nieuwe vloer achteraf een oude put of regenwatersifon blijkt te zitten!Lees meer over: Rioolvliegjes
Lees meer over: Aankoop Nieuwe Woning
Lees meer over: Verzakking van het Riool

Riooldetectie? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715