Riool inspectie

riool-inspectie


riool-inspectie-2


Riool Inspectie

Wij brengen om te beginnen altijd nauwkeurig de staat van uw riolering in kaart. Het gebruik van een speciale camera voorafgaand aan de ontstopping en/of reparatie kost u bovendien niets!


Nauwkeurig onderzoek vooraf

Wij beginnen altijd met het nauwkeurig in kaart brengen van de staat van uw huisriolering.
Naar aanleiding van dit onderzoek hoort u wat de staat van uw riool is, en of er eventuele gebreken zijn geconstateerd. Het gebruik van een speciale camera plus het hieraan verbonden onderzoek voorafgaand aan de ontstopping en/of reparatie kost u bovendien niets!
 

Lokalisatie en Oorzaak

Nadat de verstopping aan uw riool of afvoer is verholpen hoort u van onze monteur waar de verstopping precies was gelokaliseerd en wat daarvan de oorzaak was.
Indien blijkt dat er sprake is van verzakking, breuk of wortelgroei, wordt dit direct duidelijk aan u gerapporteerd. Altijd voorzien van een heldere uitleg, met een toelichting over de precieze schadelocatie, en hoe het schadeherstel het beste kan worden aangepakt. Voor zover nodig ook achteraf nogmaals in een rapportage per e-mail.
 

Aparte Camera Inspectie

Geen verstopping, maar toch een Camera Inspectie nodig? Ook dat gebeurt veelvuldig. Bijvoorbeeld wanneer u twijfelt over een eventuele breuk. Of als u hinder ondervindt van rioolstank of van rioolvliegjes. Of bij hinder van terugkerende verstoppingen. Vraag het ons gerust, en weet u verzekerd van een vast en laag tarief!
 

Gratis onderzoek voor reparatie

Mocht blijken dat er daadwerkelijk sprake van schade, zoals breuk of wortelgroei, en u geeft ons opdracht deze te herstellen, dan worden u de volledige Inspectiekosten niet in rekening gebracht! Dat is dan voor u een gratis service van CPZ.Lees meer over: Schademelding van A tot Z bij uw Verzekeraar
Lees meer over: Vast Laag Tarief
Lees meer over: Riool Inspectie voor de aankoop nieuwe woning

 

Riool Inspectie? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715