Referenties

De mening van anderen over CPZ . . .

Wij streven continue naar het verbeteren van onze dienstverlening. Uw feedback is daarin van groot belang. Daarom stellen wij het zeer op prijs wanneer u onze dienstverlening wilt waarderen via onderstaande formulier.


  Contact gegevens


  Toelichting
  Vakwerk van die vriendelijke mensen van CPZ. Dat maak je zo niet vaak mee. En dan is de prijs ook nog eens het laagst van alle aanbieders die wij tegenkwamen. Zo kweek je ambassadeurs voor je zaak!

  Klaas de Vries en Marjolein Brouwer


  Echte professionals, de mensen van CPZ. Komen hun afspraken netjes en stipt na, probleem snel opgelost, en alles brandschoon weer opgeleverd. En altijd beleefd en vriendelijk. Wij hebben intussen alweer iemand anders blij kunnen maken met hun dienstverlening!

  John Janse


  Erg prettig dat de prijs van te voren vast staat. Met plotselinge wateroverlast heb je wel wat anders aan je hoofd. Goed dus dat we meteen wisten wat het ons ging kosten. Was in ieder geval een zorg minder!

  Henk en Janneke Poortvliet


  Zondagavond de doucheafvoer verstopt. En uitgerekend maandag een sollicitatie. Zul je altijd zien. Kon gelukkig CPZ gewoon bellen en direct een afspraak maken. Maandag was alles weer piekfijn in orde. Top service!

  Fam. Kok


  Wij hoorden van vrienden dat zij erg goed zijn geholpen door ontstoppingsbedrijf CPZ. Nu hebben wij dat het afgelopen weekend zelf mogen ervaren. Wat een service. En je hoeft géén weekend-toeslag te betalen. Zegt het voort!

  Bart en José Verhagen


  Ik kon ergens anders heel goedkoop mijn afvoer laten ontstoppen. Bleken er achteraf allemaal kosten bovenop te komen. Daar hou ik echt niet van. CPZ maar weer gebeld. Zij zijn echt goedkoop, en de prijs staat bij voorbaat vast. Geen poespas achteraf! Daar hou ik van.

  Hanneke de Wit


  Mijn man had pas geleden zelf alle dakgoten vernieuwd. Bleek de regenpijp bij de eerste beste regenbui verstopt. Wij hebben goede ervaringen met de vaklui van ontstoppingsbedrijf CPZ in Goes. Ook dit probleem was zo opgelost. Mag hier ook wel eens hardop worden gezegd!

  Willeke Hamelink


  Van een goede vriendin had ik eens het telefoonnummer gekregen nadat zij prima was geholpen bij een wc verstopping. Kwam mij onverwacht goed van pas nu mijn doucheafvoer verstopt zat. Het nummer bleek van CPZ. Hele aardige mensen en prima service. Echt een aanrader!

  Kristiaan Dieleman, Lieke Bakker  Voor mij geen schreeuwerige reclames. Zal vast een adder onder het gras zitten. Maar het vakwerk dat CPZ levert, en dat zo scherp geprijsd, dat mogen ze van mij best wat fanatieker adverteren! Daar zijn mensen echt mee geholpen. Mijn stem hebben ze.

  Youri Dekker en Jolanda v.d. Velde


  Al weken die vreselijk irriterende rioollucht huis. En met die plensbuien de laatste tijd ook veel wateroverlast. De monteur van CPZ wist al snel dat de riolering ónder ons huis niet in orde was. Iets met rioolbreuk door een verzakking. Moeilijk bij te komen, maar toch snel en goed gerepareerd. Ben vooral ook erg blij met de schone lucht terug in huis!

  Lars en Joke Smit


  Was wel even schrikken. Net een nieuwe woning gekocht. Ook zo’n bouwkundig onderzoek laten doen. Bleek achteraf de riolering niet in orde. Was niks over vermeld, maar helaas hadden we alles al getekend. Echt balen. CPZ heeft alsnog met een speciale camera de hele riolering grondig in kaart gebracht. Hadden we eigenlijk vooraf moeten laten doen. Een goede les die we graag doorvertellen!

  Egbert en Heleen de Jonge


  We hadden pas een mooie jaren ’30 stijl huis gekocht. Bleek achteraf het riool stuk. Door wortelgroei of zoiets. We kenden CPZ nog van onze vorige woning. Met zo’n camera onderzoek hadden ze snel de oorzaak gelokaliseerd. Mooi is dat we alleen de reparatie hoefden te betalen. Het camera onderzoek was daarbij gratis.

  Freek en Annemiek Wisse


  Alweer 20 jaar geleden bij mijn ouders thuis door de geweldige mensen van CPZ geholpen, toen nog in Roosendaal. 10 jaar terug ben ik zelf in mijn eerste woning in Breda door hun geholpen toen de afvoerput iets mankeerde. En nu onlangs weer door een CPZ-monteur geholpen. Dus tot over 10 jaar maar weer ;))

  Lisanne Jansen


  Leuke website van CPZ! Kom er toevallig op terecht. Een tijdje terug ben ik goed door hun geholpen. Echte specialisten en altijd erg attent en vriendelijk. Heb het webadres opgeslagen en ga het zo maar eens even aan enkele vriendinnen doorsturen.Zouden er meer moeten doen, haha.

  Dorien de Visser


  Wij hoefden niet onnodig lang thuis te blijven, want kregen keurig volgens afspraak een halfuur tevoren een belletje van de CPZ-monteur dat hij eraan kwam. En keurig binnen het uur op de stoep. Dat is pas service!

  Fam. W.J. van den Berg

  Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715