Het Ontstoppingsbedrijf van Bergen op Zoom staat voor u klaar wanneer uw wc, riolering, afvoer of riool verstopt is!

Directe hulp

Is uw wc, afvoer of riolering verstopt, en blijft het water staan of komt het omhoog? Onderneem dan direct aktie! Er is dan iets niet in orde met uw riolering. Door snel te handelen voorkomt u erger.

Als u merkt dat de gootsteen-, toilet- of regenwaterafvoer niet goed weglopen, of u hoort borrelende geluiden, neem dan zo snel mogelijk contact op met C.P.Z. Riooltechniek, hét ontstoppingsbedrijf in Bergen op Zoom. U kunt kunt ons 24/7 bereiken op 0164 – 25 90 14.

 

 

Met ruim 24 jaar ervaring Ontstoppingsbedrijf CPZ

CPZ in Bergen op Zoom
0164 – 25 90 14

Ook rioolinspectie in Bergen op Zoom

Ondervindt u last van vieze rioollucht of van verstoppingen van uw riool of afvoeren, dan is de oorzaak vaak lastig te vinden. Ontstoppingsbedrijf C.P.Z. uit Bergen op Zoom komt op afspraak direct naar u toe. Met onze ruim 22 jaar ervaring kunnen wij alle problemen met uw riolering snel en professioneel oplossen. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen om direct een afspraak te maken. Voor riool of afvoer ontstoppen in Bergen op Zoom en omgeving belt u 0164 – 25 90 14.

Riooldetectie in Bergen op Zoom

Laat uw riolering vakkundig in kaart brengen. Dankzij riooldetectie weet u precies hoe uw rioolbuizen lopen, en waar eventueel schadelijke problemen kunnen ontstaan. Daarbij is dit vaak noodzakelijk te weten om u van vervelende rioolverstoppingen of wateroverlast af te helpen. C.P.Z. Riooltechniek heeft alle kennis en technieken in huis om u hierbij van dienst te zijn.

Voorkom eenvoudig toekomstige rioolproblemen

U kunt veel toekomstige rioolproblemen voor zijn door nu heel eenvoudig een ontstoppingsstuk in uw riolering te laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden om simpel en effectief toekomstige kosten en ongemak te voorkomen.

Levenslange garantie op materiaal en aanleg

Een prima werkend riool, daar staan wij voor, samen met onze ervaren vakmensen. Maar wij gaan voor u graag nog een stap verder. C.P.Z. Riooltechniek biedt u namelijk bovendien een levenslange garantie op aanleg en het gebruikte materiaal!

Altijd een vast laag tarief

C.P.Z. Riooltechniek rekent altijd de laagste tarieven. Uitstekende service en kwaliteit is ons handelsmerk. En dat koppelen wij voor u graag aan de laagste prijs. Heeft u elders een aanbieding die goedkoper is, dan garanderen wij u 10% korting daaronder! Bovendien maken wij een complete analyse van uw riolering, opdat u er zeker van kunt zijn dat alles op de best mogelijke manier wordt aangepakt. Mogen wij het ontstoppen of de reparatie voor u uitvoeren, dan krijgt u de onderzoeks- en analysegegevens er alsnog gratis bij!

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week voor een directe afspraak bellen op telefoonnummer 0164 – 25 90 14.
 

Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom biedt snel en deskundige hulp bij Last van rioolstank, verstopte boven toilet, verstopte riolering, verstopte regenbuis, gootsteen verstopt, verstopte buitenput, schade door verstopping, last van rioolgassen, last van rioolvliegjes, wateroverlast, verstopte badkamerafvoer of hulp bij schadeaangifte verzekeraar