Keukenafvoer

keuken-afvoer


cpz-riooltechniek


Verstopte Keukenafvoer

Een verstopte keukenafvoer geeft veel overlast. Reiniging van de afvoer is noodzakelijk om waterschade voor te zijn.


Oorzaak Verstopte Keukenafvoer

Veelal is het gevolg van deze verstopping in de keukenafvoer of de riolering dat het water op allerlei plaatsen terugkomt waar het niet hoort. Denk bijvoorbeeld aan de overloop van de close in boiler in uw aanrechtkastje. Ook kan vuil water naar uw vaatwasser teruglopen.
 

Regenwater binnenshuis omhoog

Wat u vooral niet wilt is regenwater dat terugstroomt bij wat oudere woningen die geen buitenputje bezitten. De verstopping bevindt zich meestel tussen het toilet en de keuken, waardoor de grote vloed aan regenwater die gebruik maakt van dezelfde riolering onder uw woning niet langer kan worden verwerkt. Daardoor komt het water binnenshuis omhoog.
 

Voorkom verdere schade

Onderneem daarom snel actie wanneer u last ondervindt van een slecht weglopende afvoer of van borrelende geluiden. Zo voorkomt u verdere schade.
Heeft u dus last van een verstopping in de keukenafvoer? Bel C.P.Z. om deze professioneel te laten ontstoppen en voorkom verdere schade.

 

Camera onderzoek of Rookdetectie

Ondervindt u ook last van rioolstank? Vraagt u ons dan naar de mogelijkheden om door middel van een camera onderzoek of rookdetectie snel en nauwkeurig de oorzaak voor u te achterhalen.Lees meer over: Camera Onderzoek
Lees meer over: Rookdetectie
Lees meer over: Rioolstank

 

Keukenafvoer verstopt? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715