Inspectie bij Aankoop Nieuwe Woning

inspectie aankoop woning


cpz-riooltechniek


Inspectie bij Aankoop Nieuwe Woning

Indien u een ander huis koopt is het beslist aan te raden om eerst ook de staat van de riolering in uw nieuwe woning te laten onderzoeken, vóórdat u uw handtekening zet bij de notaris!
 

Risico van een slechte riolering

Doet u dat vóórdat u uw handtekening zet ten overstaan van de notaris. Uw focus is doorgaans op het uiterlijk van de nieuwe woning of op eventuele zichtbare gebreken, maar het risico van een slechte riolering wordt daarbij dikwijls over het hoofd gezien.

 

Aanvullend onderzoeksrapport

Woningmakelaars noteren in een aanvullend onderzoeksrapport doorgaans netjes de zichtbare gebreken. Ook de constructie, gas, licht en water passeren de revue. Echter, het riool wordt gemakshalve met één druk op de doorspoelknop van de wc afgevinkt. De werkelijke staat kent u helaas pas zodra u er zelf woont!

 

Vakkundig onderzoek: koop veilig

Let er bovendien op dat men bij oudere woningen géén uitsluiting van de riolering in het voorlopig koopcontract plaatst zonder dat ze dit met u hebben besproken!
Een echt vakkundig onderzoek brengt uw complete riolering in beeld. Inclusief de staat, ligging, afschot, gebruikte materialen, eventuele wortelgroei en breuk. Bovendien krijgt u de totale filmopname van ons aangeboden en toegelicht. U ziet zodoende niets over het hoofd!

 

Ruim 22 jaar ervaring en expertise

U kunt telefonisch direct een afspraak met ons maken. Overigens kunt u voor alle vragen rondom uw riolering bij ons terecht. Ruim 22 jaar ervaring en expertise staan voor u klaar! Bovendien altijd tegen een vast laag tarief!Lees meer over: Camera Onderzoek
Lees meer over: Verzakking van het Riool
Lees meer over: Schademelding van A tot Z bij uw Verzekeraar

 

Inspectie bij aankoop nieuwe woning? Bel het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715

One thought on “Inspectie bij Aankoop Nieuwe Woning

Reacties zijn gesloten.