Camera Onderzoek

camera-onderzoek
 

De speciale rioolcamera zorgt dat elke afwijking, scheur of verstopping heel precies wordt opgemerkt. Eventuele schade wordt heel precies gelokaliseerd. Tegelijk wordt de loop van uw riolering heel nauwgezet in kaart gebracht. Geen overlast van graafwerk en het bespaart u kosten. Bij ontstopping en reparatie, maar ook voor onderzoek van de riolering bij aankoop van een nieuwe woning.


Rioolcamera inspectie

Camera inspectie is een slimme manier waarmee de specialisten van ontstoppingsbedrijf CPZ uw riool inwendig inspecteren.
Eerst worden het riool grondig gereinigd. Vervolgens wordt het riool door middel van een camera van binnen geïnspecteerd. Alles wordt op videobeelden gevolgd. Onze specialisten zijn er op getraind om snel en nauwkeurig eventuele schade aan uw riool te kunnen herkennen.
 

Filmopname en rapportage

U krijgt van ons de filmopname plus een uitgebreide rapportage van de camera inspectie kado. Eventuele gebleken gebreken aan uw riool kunnen desgewenst snel en vakkundig door onze specialisten voor u worden gerepareerd.
 

Aankoop nieuwe woning

Camera inspectie wordt ook gebruikt als onderdeel van een aankoopkeuring wanneer u een nieuwe woning aankoopt. Het riool wordt voor u in kaart gebracht. Gebreken aan het riool kunnen grote gevolgen hebben. Met een aankoopkeuring heeft u zekerheid.Lees meer over: riooldetectie
Lees meer over: rioolreparatie
Lees meer over: 10 uitmuntende CPZ voordelen

 

Camera Onderzoek van uw Riolering? Bel de rioolservice bij u in de buurt:

Ons dichtstbijzijnde werkgebied vindt u via onderstaande links:

Maak online een afspraak of bel nu Gratis 0800-1715